Vad vi gör

Plodder är den lilla PR- och kommunikationsbyrån med det stora nätverket. Plodder drivs av Ulrika Görefält som verkar tillsammans med många duktiga samarbetspartners. Plodder erbjuder PR-tjänster, projektledning och utarbetning av kommunikationsmaterial - främst för företag inom design och inredning. Genom ett nära samarbete med partnerbyrån Tres PR möjliggörs närvaro i showroom och därmed frekventa utlån till press och stylister. Ett dagligt hands-on-arbete i tillägg till det skrivna ordet.

 

Plodder hjälper sina kunder att skapa en profil och buzz kring varumärket eller uttalad lansering. Detta sker genom strategiskt PR-arbete. Plodder ser det som en ynnest att få arbeta kreativt med varumärken i en spännande och inspirerande bransch. Plodder kan även projektleda samt ge rådgivning vid framtagning av hemsidor, plattformar för sociala medier, kommunikationsmaterial mm.

 

Plodder pitchar artiklar i de rätta medierna för maximal effekt och tittar utanför boxen för att finna de mest kreativa och nytänkande samarbetena som gynnar alla parter. PR och kommunikation handlar om relationer och när de rätta konstellationerna sätts samman skapar man störst effekt.

Vem vi är

Plodder är byrån som erbjuder kunskap, goda relationer, innovativa lösningar och mycket hårt arbete.

 

Två hjärnor tänker bättre än en! För en liten enmansbyrå som Plodder blir nätverket runtomkring desto viktigare. Därför arbetar Ploddran gärna med Tres PR -  Detta säkerställer ett spännande samarbete och dynamiskt resultat. Ett starkt och brett erbjudande till Plodders kunder. I bild syns Tres+Plodder med Mia till vänster och Ulrika till höger.

Bakom Plodder står Ulrika Görefält, som har mångårig erfarenhet av starka varumärken inom design- och inredningsbranschen. Ulrikas förflutna som PR-manager, brand manager, produktutvecklare samt export manager gör att Plodder har god insikt och kunskap i branschen. Fördelarna av att ha suttit på kundens sida är många.

 

Välkomna till Plodder!

Vad vi gjort

Vi har arbetat med strategier inom såväl traditionella, digital och sociala medier, varumärkesutveckling, events och renodlad PR för marknadsledande varumärken inom livsstil-, design- och inredningsbranschen.

 

Exempel på varumärken vi arbetat eller arbetar med: Mercedes-Benz, 10-gruppen, Hilding, Eva Solo, Klässbols Linneväveri, Iris Hantverk, Malaco, Norrviken, Schüco, Johanson, Berlin Design, Sundlings, Klint Home, Brave Production, Goody Good Stuff m.fl.